Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Rolland Garros 2011


Για οσους δεν ξερουν το Rolland Garros ή French open ειναι ενα απο τα Grand slam δηλαδη οι μεγαλητεροι αγωνες τεννις του κοσμου,εκτος απο το Rolland Garros υπαρχει και το Wimblendon,US open,Australian open.

Χτες,λοιπον ηταν ο τελικος του Rolland Garros επαιζαν o Roger Federer(Ελβετια) και ο Rafa Nadal(Ισπανια).Ο Roger στην παγκοσμια καταξη ειναι 3ος ο Rafa ειναι 1ος αλλα τι σημασια εχει αυτο οτν ο Roger εχει κερδισει 16 Grand slam?!.O Rafa ηταν πολυ τυχερος που πηρε το πρωτο set ουτε αυτος ξερει πως το πηρε κολοφαρδια. Επισης, εκανε break point στο 5-6 και την εβγαλε παλυ κατα τυχη η μπαλα πηγε στν πιργο του Αιφελ (για το βολε μηλαω).Τελοςπαντων ο Rafa ειναι ζωο οπως και να το κανουμε...παλιοχιμπατζης

Ε δν φτανει που δεν εχει καλα service οποτε εχει να κανει service κανει ΠΑΝΤΑ 3 κινισεις
1.χτυπαει τα παπουτσια του με τν ρακετα
2.πειραζει το βρακι του!oπως μποριτε να απολαυσετε στην πικ απο κατω
3.τριβει το προσωπο του με το χερι του
απο ο,τι καταλαβατε ειναι ΚΑΙ βρομιαρης οτν γινοταν η απονομη εξινε την μυτη του-.-' ιου αλλα παρολλα αυτα ο Rafa ειναι ο βασιλιας του χωματινου γηπεδου αλλα οκ ο βασιλιας του τεννις ηταν,ειναι και θα μεινει για παντα ο Roger!
Κανενας δεν μπορει να στερισει το φαβορι απο πανω του και ας κατακιλισε στην 3η θεση για τους περισσοτερους θεωρειται ο κορυφαιος  τενιστας ολων των εποχων  τα ρεκορ του ειναι αμετριτα.



O Roger είναι παντρεμενος με τν Μιρκα Vavriner και εχουν διδιμα και  τα εχουν 11 χρονια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου